Confidențialitatea datelor

Toate informațiile furnizate de către client site-ului www.supremebikes.ro sunt utilizate doar pentru procesarea comenzilor. Datele furnizate de către client site-ului www.supremebikes.ro nu sunt înstrainate către terte părți.

Utilizatorilor/clienților înregistrați pe site-ul www.supremebikes.ro le este garantat dreptul de informare, acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se opune prelucrării datelor personale și de ștergere totală sau parțială a acestora.

Informațiile care sunt furnizate de către utilizatori/clienți sunt utilizate în scopul pentru care au fost furnizate și pentru a administra, a evalua serviciile noastre și a analiza eventuale încălcări ale legii și ale acestor termeni contractuali.

Utilizatorilorii/clienții site-ului www.supremebikes.ro își exprimă acordul prin aceasta asupra faptului ca www.supremebikes.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin intermediul newsletter-ului săptămânal, felicitărilor, cupoanelor cadou sau al altor mesaje speciale.

Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul www.supremebikes.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.


Program de lucru

Luni - Vineri:

08:00-19:00 (program de vară)
09:00-19:00 (program de iarnă)

Sâmbată:

08:00-16:00 (program de vară)
09:00-16:00 (program de iarnă)

Duminică: închis

Contact

Adresa: Str. Closca, Nr. 18, Timișoara

Telefon: 0256.22.00.24

Mobil: 0725.83.06.09

E-mail: comenzi@supremebikes.ro

Facebook: SupremeBikesTM

Google+: +SupremeBikesTimișoara